Σαλάτα από Κάππαρη!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>-250 γρ. φύλλα κάππαρης τουρσί και καππαρόκουμπα<br />-250 γρ. σταμναγκάθι<br />-100 γρ. ελιές πράσινες<br />-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο<br />-1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό</p>
<p> </p>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Βράζουμε το σταμναγκάθι σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά. Επίσης, ζεματίζουμε για 1 λεπτό τα φύλλα της κάππαρης. Ξεπλένουμε τα καππαρόκουμπα με χλιαρό νερό. Ψιλοκόβουμε τις πράσινες ελιές. Ανακατεύουμε τα υλικά σε σαλατιέρα, ραντίζουμε με το ξίδι και το ελαιόλαδο και, αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγο πιπέρι.</p>
<p> </p>
<p>Πηγή:thecookbook.gr</p>

Σχετικά άρθρα