Σαλάτα από Κάππαρη!

4 Μαρτίου 2016

Υλικά

-250 γρ. φύλλα κάππαρης τουρσί και καππαρόκουμπα
-250 γρ. σταμναγκάθι
-100 γρ. ελιές πράσινες
-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό

 

Eκτέλεση

Βράζουμε το σταμναγκάθι σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά. Επίσης, ζεματίζουμε για 1 λεπτό τα φύλλα της κάππαρης. Ξεπλένουμε τα καππαρόκουμπα με χλιαρό νερό. Ψιλοκόβουμε τις πράσινες ελιές. Ανακατεύουμε τα υλικά σε σαλατιέρα, ραντίζουμε με το ξίδι και το ελαιόλαδο και, αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

 

Πηγή:thecookbook.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ