Δάχτυλα στον κόλπο της γυναίκας: Κάνε το σωστά για να την ξετρελάνεις

4 Μαρτίου 2016

Το παιχνίδι με τα δάχτυλα στον αιδοίο της γυναίκας

Ακουμπήστε την παλάμη σας στην ηβική περιοχή και λυγίστε το μεσαίο δάχτυλο με τέτοια γωνία ωστε να είναι έτοιμο να αγγίξει την κλειτορίδα που βρίσκεται μέσα στα εσωτερικά χείλη.

Βάλτε το δείκτη και τον παράμεσο επάνω στα εξωτερικά χείλη. Μετά αρχίστε να τρίβετε απλά την κλειτορίδα με τον μέσο, πάνω-κάτω ή κυκλικά, διατηρώντας έναν αργό, σταθερό ρυθμό.

Σφίξτε τα άλλα δύο δάχτυλα ωστε να ενωθούν τα εξωτερικά χείλη και να πιέσουν περισσότερο. Μια παραλλαγή είναι να βάλετε ένα δάχτυλο μέσα της και μετά να το γλιστρήσετε αργά κατά μήκος των εσωτερικών χειλιών του κόλπου, ανεβαίνοντας προς την κλειτορίδα. Αφήστε ολόκληρο το δάχτυλό σας να κυλήσει πάνω στην κλειτορίδα και μετά κατεβείτε πάλι κάτω και επαναλάβετε. Μην αγγίξετε απευθείας την κλειτορίδα την πρώτη φορά.

- Το τοίχωμα: Βάλτε δύο δάχτυλα μέσα στον κόλπο της και στρίψτε τα προς τα επάνω ώστε να πιέζετε το μπροστινό τοίχωμα (σαν να στοχεύετε το στομάχι της). Βεβαιωθείτε ότι σπρώχνουν προς το ηβικό κόκαλο. Εάν κάνετε μασάζ σε αυτή την περιοχή, με σταθερή πίεση, θα ερεθίσετε την «εσωτερική  λειτορίδα» -το μέρος που είναι κρυμμένο- και το υπερευαίσθητο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου.

- Το ρολόι. Φανταστείτε τους δείκτες ενός ρολογιού ττου γυρίζουν γύρω από την κλειτορίδα και κινηθείτε κυκλικά σταματώντας για πέντε δευτερόλεπτα σε κάθε «ώρα» και κάνοντας μικρούς κύκλους με τα ακροδάχτυλα. Έτσι δε θα ερεθίσετε υπερβολικά την κλειτορίδα και επιπλέον θα εστιάσετε στις άκρες και όχι μόνο στο κέντρο (κάτι που οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν). 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ