Γιατί η Ρις Γουίδερσπουν καλείται να πληρώσει 5 εκ δολάρια για μια μανόλια

6 Μαρτίου 2016

Τη σέρνει στα δικαστήρια η σχεδιάστρια κοσμημάτων του οίκου I Love Jewellery. H οσκαρική σταρ αντέγραψε σχέδιό της. 

Η Αμερικανίδα σταρ Ρις Γουίδερσπουν διατηρεί εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ με την ονομασία Draper James. Τη συγκεκριμένη εταιρεία μήνυσε η Τζόρνταν Γουαϊνγκάρτνερ, ιδιοκτήτρια του οίκου κοσμημάτων I Love Jewellery για κλοπή σχεδίου. 

Το επίμαχο αξεσουάρ είναι μια μεγάλη τσάντα της φίρμας Draper James η οποία έχει τυπωμένο στην μπροστινή όψη της ένα μεγάλο καλλιγραφικό D το οποίο περιβάλλεται από μία μανόλια. Συγκεκριμένα η Γουίδερσπουν λανσάρισε μια ολόκληρη σειρά με την ονομασία Magnolia αυτή τη σεζόν στον οίκο της. 

«Τη δική μου συλλογή Magnolia τη σχεδίασα το 2008», δήλωσε η μηνύτρια κοσμηματοποιός Τζόρνταν Γουαϊνγκάρτνερ στους Sunday Times. «Το λουλούδι στα κοσμήματά μου δεν είναι τυπική μανόλια, είναι πιο πιο καλλιτεχνική απεικόνισή της. Βασικά δεν μοιάζει καν με μανόλια και η Draper James αντέγραψε από μένα όχι μόνο το λουλούδι αλλά και την ονομασία “Magnolia”». 

Επιπλέον η σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε πως η Ρις Γουίδερσπουν γνωρίζει σίγουρα τον οίκο της, διότι της έχει στείλει η ίδια ένα κολιέ δώρο. Επεσήμανε δε, ότι αρχικώς προσέγγισε τη σταρ και της πρότεινε να λύσουν το θέμα εξωδικαστικά. Η τελευταία όμως την αγνόησε, οπότε η Γουαϊνγκάρτνερ κατέφυγε στη μήνυση. «Μας αγνόησαν, άρα είναι έτοιμοι για τη μάχη». 

Από της πλευρά της ηθοποιού δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Δικαστήριο του Παλμ Μπιτς. Και μόλις τον περασμένο μήνα εκδικάστηκε μία ακόμη υπόθεσή της εκεί, στην οποία όμως μηνύτρια ήταν η ίδια. Η Ρις Γουίδερσπουν είχε κατηγορήσει το 2013 την εταιρεία κοσμημάτων Sears επειδή χρησιμοποίησε μία φωτογραφία της σταρ δίχως η ίδια να έχει δώσει την άδειά της για τη χρήση.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ