Ξεχωριστή εκδήλωση για την Ορθοδοξία

7 Μαρτίου 2016

Στην παρουσίαση του Τόμου του Γ’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ορθόδοξη Εκκλησία και διαφύλαξη της Εθνικής Ταυτότητος. Νεομάρτυρες - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός - Επαναστατικά Κινήματα», καλεί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 7 Μαρτίου, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (οδός Ιασίου 1, Αθήνα). 

Εισηγητές θα είναι ο μητροπολίτης Άρτης Ιγνάτιος, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Κωνσταντίνος Κορναράκης, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Δημήτριος Σταθακόπουλος, δικηγόρος-διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Ιστορίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και καταληκτήριο χαιρετισμό ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος. 

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Αντωνίου- Τριανταφυλλίδης, γραμματεύς της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.


Πηγή: www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ