Σάλος με τους γιους του Τραμπ που σκοτώνουν άγρια ζώα στην Αφρική

7 Μαρτίου 2016

Η Αμερική είχε δείξει την αηδία της και είχε καταδικάσει τον οδοντίατρο Walter Palmer, από την Μινεσσότα, που σκότωσε ένα από τα διασημότερα λιοντάρια σε σαφάρι στην Αφρική, τον Cecil, το 2015.

Τα ίδια και χειρότερα κάνουν και οι δύο γιοί του Τραμπ. Τα δύο golden boys, από τον πρώτο γάμο του μεγιστάνα με την Ιβάνκα Τραμπ, εργάζονται στο πλευρό του μπαμπά και διαχειρίζονται μέρος της κολοσσιαίας περιουσίας του μεγιστάνα ακινήτων.


Ο Ερίκ και ο Ντόναντλ Τραμπ τζούνιορ έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο να σκοτώνουν εξωτικά και άγρια ζώα τα οποία προστατεύονται και ο πανίσχυρος μπαμπάς τους, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα σε αυτό.
Το κυνήγι άγριων ζώων που βρίσκονται υπό προστασία των νόμων είναι ένα χόμπι που παθιάζει τους μεγιστάνες της Δύσης. Τα δύο αγόρια του Τραμπ κάνουν σαφάρι εδώ και χρόνια. Κάποιοι πολίτες κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν υπογραφές, ενώ η είδηση προκάλεσε σοκ στην Ευρώπη, όταν πριν από δύο ημέρες, την δημοσιοποίησε η γαλλική εφημερίδα Sud Ouest, η οποία διηγείται τα κατορθώματα των βαθύπλουτων και παραχαϊδεμένων γιών του Τραμπ, με λύπη:
«Δεν είναι σίγουρο ότι η είδηση για το σαφάρι των Τραμπ θα ευαισθητοποιήσει τον μέσο Αμερικανό, ο οποίος λατρεύει τα όπλα και αδιαφορεί τελείως για το τι συμβαίνει στην άλλη άκρη του πλανήτη. Δυστυχώς αυτή η είδηση μπορεί να μην αλλάξει τίποτα στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ», γράφει η εφημερίδα.
Οι δύο νεαροί δεν αρκούνται να σκοτώνουν τα άγρια ζώα αλλά φωτογραφίζονται μαζί τους, επιδεικνύοντας τα θηράματά τους. Αλλοτε με μια λεοπάρδαλη, άλλοτε με έναν κροκόδειλο, με ένα ελάφι, έναν ελέφαντα κλπ.inews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....