Σούπα Ντομάτας

9 Μαρτίου 2016

ΥΛΙΚΑ

·      1,5 κιλό τομάτες ώριμες

·      200γρ. ψωμί από προζύμι

·      1 αυγό

·      2 κ.σ λευκό ξύδι βαλσάμικο

·      1 κ.σ Nοστιμιά MAGGI

·      200γρ. φέτα

·      8 μεσαίες γαρίδες

·      αλάτι

·      ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλύνετε καλά τις τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. 

  2. Προσθέστε το ψωμί σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κ.σ ελαιόλαδο, αλάτι, την Νοστιμιά MAGGI και το αυγό ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό. 

  3. Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους. 

  4. Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός. 

  5. Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. 

  6. Καθαρίστε τις γαρίδες και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2 με 3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα. 

  7. Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες. 

Πηγή:maggicooking.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +128915+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε έξαρση η ιλαρά!
Παιδιατρική
Σε έξαρση η ιλαρά!