Αυγά με μανιτάρια και μπεσαμέλ στον φούρνο!

<h3 class="ingredients-header">ΥΛΙΚΑ</h3>
<div class="recipe_ingredients">
<p>·      <span>8 αυγά βρασμένα</span></p>
<p>·      <span>250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα 6</span></p>
<p> </p>
<p><span>·<span>      </span></span>150γρ. τριμμένη σε πούδρα γραβιέρα</p>
<p><span>·<span>      </span></span>2 κ.σ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο (το πράσινο μέρος)</p>
<p><span>·<span>      </span></span>2 κ.σ αλεύρι</p>
<p><span>·<span>      </span></span>2 κ.σ βούτυρο λιωμένο</p>
<p><span>·<span>      </span></span>700 ml γάλα</p>
<p><span>·<span>      </span></span>1 <a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-kyvos-laxanikwn" rel="nofollow" target="_blank">κύβος λαχανικών </a><span><span><a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-kyvos-laxanikwn" rel="nofollow" target="_blank">MAGGI</a></span></span></p>
<div><span><br /></span>
<h3>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</h3>
<div class="recipe_execution"><ol>
<li>
<p><span>Ρίξτε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι, προσθέστε τον <a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-kyvos-laxanikwn" rel="nofollow" target="_blank">κύβο λαχανικών </a><span><span><a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-kyvos-laxanikwn" rel="nofollow" target="_blank">MAGGI</a></span></span> και δώστε  μια βράση. </span></p>
</li>
<li>
<p><span>Παράλληλα σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάλτε το βούτυρο και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει, προσθέστε το αλεύρι και καβουρδίστε για 2 λεπτά. </span></p>
</li>
<li>
<p><span>Ρίξτε μέσα το ζεστό γάλα, ανακατεύοντας συνέχεια με ένα σύρμα.</span></p>
</li>
<li>
<p><span>Σε ένα τηγανάκι ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν, όταν είναι έτοιμα μεταφέρετε μέσα στην μπεσαμέλ. </span></p>
</li>
<li>
<p><span>Κόψτε τα αυγά στη μέση και θρυμματίστε με τα δάχτυλα σας 4 από τους κρόκους, ρίξτε τους μέσα στη μπεσαμέλ, προσθέστε 2 κ.σ γραβιέρα, το φρέσκο κρεμμύδι και δοκιμάστε το αλάτι. </span></p>
</li>
<li>
<p><span>Απλώστε τα ασπράδια από τα αυγά σε ένα πυρίμαχο σκεύος και με ένα κουταλάκι γεμίστε το κάθε ένα με τη μπεσαμέλ. </span></p>
</li>
<li>
<p><span>Πασπαλίστε στην επιφάνεια τους την υπόλοιπη γραβιέρα και ψήστε στο γκριλ του φούρνου σε δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε άμεσα. </span></p>
</li>
</ol>
<div> </div>
<div>maggicooking.gr</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα