Σιλό Πιτ: Η κόρη της Αντελίνα Τζολί τη... «λέει» σε όλους όσους δεν θέλουν τους πρόσφυγες

9 Μαρτίου 2016

Η επίδραση της μητέρας της πάνω της φαίνεται ότι είναι μεγάλη και έτσι η Σιλό Πιτ έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση χθες στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες φορώντας μία statement μπλούζα.

«Ο Αϊνστάιν ήταν πρόσφυγας» ήταν το μήνυμα στο πουλόβερ της Σιλό που στα 9 της μόλις χρόνια φαίνεται να είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη γύρω από τα προσφυγικά και μεταναστευτικά ζητήματα.

Τα ίδια θέματα είναι εκείνα που απασχολούν και την διάσημη μητέρα της η οποία ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια πλούσια δράση.

Το μήνυμα στο πουλόβερ πάντως δεν ήταν τυχαίο καθώς η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συμπεριλαμβάνει τον Αϊνστάιν σε μία λίστα επιφανών προσφύγων που έχουν κάνει την διαφορά. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος επιστήμονας, με την άνοδο των Ναζί στην Ευρώπη και του αντισημιτισμού, μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Πίσω στον Σεπτέμβρη, η Αντζελίνα Τζολί σε περιοδεία που έκανε για το μεταναστευτικό, επέκρινε το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για μπει ένα τέλος στις πολεμικές συγκρούσεις, ενώ ζήτησε να γίνει διάκριση μεταξύ εκείνων που είναι πρόσφυγες πολέμου και όσων εγκαταλείπουν τις χώρες τους λόγω φτώχειας.Πηγή: inews


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...