Σαλάτα με χταπόδι και σέλερι!

<div class="ingredients">
<div class="pos-ingredients">
<div class="element element-text last">
<h3>Υλικά</h3>
<ul>
<li>1 μεγάλο χταπόδι γύρω στο 1 ½ κιλό</li>
<li>350 γρ. ξίδι από λευκό κρασί</li>
<li>2 κλωνάρια σέλερι</li>
<li>1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας</li>
<li>2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο</li>
<li>1 φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li>λίγο πιπέρι</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="directions">
<div class="pos-directions">
<div class="element element-joomlamodule first"> </div>
<div class="element element-textarea last">
<h3>Εκτέλεση</h3>
<ol>
<li>
<p>Καθαρίζετε το χταπόδι και το πλένετε καλά. Το βάζετε σε κατσαρόλα με λιγο ξίδι να βράσει χωρίς νερό, αλλά μόνο με τα υγρά του. Μόλις μαλακώσει (μετά από 1 ώρα) αποσύρετε από τη φωτιά και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.</p>
</li>
<li>
<p>Πλένετε το σέλερι και το κόβετε σε ροδέλες λεπτές. Ζεσταίνετε σε μικρό κατσαρολάκι το υπόλοιπο ξίδι με τους σπόρους μουστάρδας και προσθέτετε λίγο πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε το χταπόδι με το σέλερι, τον άνηθο και περιχύνετε με το ζεστό λαδόξιδο. </p>
</li>
</ol>
<p>icookgreek.com</p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα