Σαλάτα με χταπόδι και σέλερι!

10 Μαρτίου 2016

Υλικά

  • 1 μεγάλο χταπόδι γύρω στο 1 ½ κιλό
  • 350 γρ. ξίδι από λευκό κρασί
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας
  • 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • λίγο πιπέρι
 

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε το χταπόδι και το πλένετε καλά. Το βάζετε σε κατσαρόλα με λιγο ξίδι να βράσει χωρίς νερό, αλλά μόνο με τα υγρά του. Μόλις μαλακώσει (μετά από 1 ώρα) αποσύρετε από τη φωτιά και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.

  2. Πλένετε το σέλερι και το κόβετε σε ροδέλες λεπτές. Ζεσταίνετε σε μικρό κατσαρολάκι το υπόλοιπο ξίδι με τους σπόρους μουστάρδας και προσθέτετε λίγο πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε το χταπόδι με το σέλερι, τον άνηθο και περιχύνετε με το ζεστό λαδόξιδο. 

icookgreek.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +129077+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...