Αίγινα, Υδρα, Σπέτσες, Πόρος, Μέθανα γεμάτα καρναβαλικές εκδηλώσεις

11 Μαρτίου 2016

«Καυτός» προορισμός φέτος ο Αργοσαρωνικός για το Αποκριάτικο τριήμερο. Καρναβαλικές εκδηλώσεις, συναυλίες με «δυνατά» ονόματα και σαρακοστιανά από την θάλασσα στο τηγάνι, συνθέτουν την γιορτινή ατμόσφαιρα των νησιών του Σαρωνικού και της Τροιζηνίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.  Παραδοσιακά Καρναβάλια, υπαίθρια πάρτι, συναυλίες και τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, σας περιμένουν για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την σκληρή πραγματικότητα. 

«Η Βενετία έρχεται στην Αίγινα». Αυτή θα είναι η κεντρική ιδέα του φετινού Αιγινήτικου Καρναβαλιού, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της τελευταίας Κυριακής των Αποκριών, 13 Μαρτίου, στην Παραλία της Αίγινας.
Οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση έχουν ξεκινήσει με συσκέψεις στα γραφεία της ΚΕΔΑ, όπου σύλλογοι και σχολεία καταθέτουν τις προτάσεις τους για την καρναβαλική παρέλαση.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, οι διοργανωτές –ο Δήμος της Αίγινας και η ΚΕΔΑ– ενεργοποιούν τη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας. Για όσους ενδιαφέρονται, οι αιτήσεις συμμετοχών είναι ανοιχτές. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22970 22067 και 6944439810.

 

inews.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Willa Cather
Η Σκέψη της ημέρας
Willa Cather