Μελβούρνη: Μεθυσμένη η Μαντόνα κατέρρευσε στη σκηνή ντυμένη κλόουν - Δείτε το βίντεο

11 Μαρτίου 2016

Πολύ δύσκολες ώρες συνεχίζει να περνά η βασίλισσα της ποπ τώρα με τον γιο της, Ρόκο, που αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα του και φαίνεται ότι το έριξε στο... ποτό!


Σε παγκόσμια περιοδεία βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαντόνα, όμως σε κάθε εμφάνισή της δείχνει να είναι και χειρότερα. Στην τελευταία, μάλιστα, στη Μελβούρνη το... τερμάτισε.

 

 

 

Ντυμένη κλόουν -για να κρύψει τα δάκρυά της, όπως υπονοούσε σε συνεχή ποσταρίσματά της στο Instagram, εμφανώς μεθυσμένη, σε "κακό χάλι" ανέβηκε στη σκηνή η 57χρονη σταρ, με 4 ώρες καθυστέρηση και όταν τελικά έπιασε το μικρόφωνο είχε δίπλα της βότκα και συνεχώς έπινε, κάτι που δεν συνηθίζει στις εμφανίσεις της. "Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω", έλεγε και επίσης "Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω".

 

 

 

Κάποια στιγμή μάλιστα αφιέρωσε στον 15χρονο γιο της ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια του οποίου δεν άντεξε και σωριάστηκε λίγο αφού ακούστηκε να λέει "Θα ήμουν πολύ καλύτερα σήμερα και γενικώς σε αυτή τη τουρνέ αν δεν είχε εξαφανιστεί τόσο ξαφνικά ο Ρόκο. Του αφιερώνω το τραγούδι».

 

 

 

 

Πηγή: ethnos.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...