Διαβάστε στην Αγορά που κυκλοφορεί

11 Μαρτίου 2016

Με τίτλο «Απαιτούν κατώτατη σύνταξη 180 ευρώ» κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη νέα πρόκληση από την τρόικα στη διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

 

 

Επίσης η «Αγορά»:

  • αποκαλύπτει ότι οι δανειστές θα ζητήσουν «λουκέτα» σε δημόσιους οργανισμούς και απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων ως ανταλλάγματα για την ελάφρυνση του χρέους.
  • δημοσιεύει έρευνα για τον αγώνα επιβίωσης των εμπόρων και τις πρωτότυπες λύσεις που βρίσκουν για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους.
  • φέρνει στο φως τον ρόλο της φοιτήτριας-μυστήριο στην υπόθεση Γιακουμάκη.

 

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν πρέπει να κερδίσουν οι νεκροθάφτες της Ευρώπης» και του βουλευτή και συντονιστή Οικονομικών Υποθέσεων της Ν.Δ. Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος τονίζει: «Οσο η κυβέρνηση καθυστερεί, ο λογαριασμός ανεβαίνει».

 

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Εκτάκτως σήμερα στην Αγορά:Νέο CD Γ.Ζουγανέλης,Relax (βιβλίο Anti-Stress) και Rabbids

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΙ ΕΡΩΤΙΚΑ
Το νέο cd του Γιάννη Ζουγανέλη με 15 υπέροχα τραγούδια . Συμμετέχουν  η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Σοφία Κουρτίδου.


Relax
Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

Rabbids
Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.
 Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ