Οι μισοί καταριούνται να κλείσει το MEGA και οι άλλοι μισοί κλαψουρίζουν

12 Μαρτίου 2016

Του Νίκου Νικητέα

 

Ενα αρρωστημένο πάρτι απόψεων είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικότερα στο Facebook, με αφορμή την κατάσταση στο MEGA… Οι μισοί καταριούνται και αισθάνονται ότι παίρνουν το αίμα τους πίσω που το κανάλι της διαπλοκής βρίσκεται ενα βήμα πριν το λουκέτο και οι άλλοι μισοί και λιγότερο, αφού στην πραγματικότητα είναι οι εργαζόμενοι στο σταθμό, οι φίλοι και οι συγγενείς τους, «κλαψουρίζουν» για αυτό που τους συμβαίνει, βρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι μεν και οι δε, αποτυπώνουν ο καθένας με τα βιώματα του, τη βαθιά παρακμή της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και των media.

Μετά απο 7 χρόνια κρίσης όλοι τα έχουν δει ολα… Δεν είναι τίποτα κανονικό, δεν είναι τίποτα φυσιολογικό, δεν είναι τίποτα ανθρώπινο.

Αυτή η  παρακμή ειναι ζούγκλα. Και στη ζούγκλα δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο, υπάρχει ζωή ή θάνατος. Κατά συνέπεια για να ζήσεις μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν σημαίνει όμως οτι δικαιολογούνται και τα πάντα!

Και για το τέλος τρεις αλήθειες:
Πρώτον το MEGA το εγκατέλειψαν οι μεγαλομέτοχοι*.

Δεύτερον και να χαίρεται κανείς που απειλούνται από την ανεργία καμία 500αρια εργαζόμενοι ή να νιώθει αδικημένος ή «πουλημένος» το ALTER, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και ο,τι άλλο εχει κλείσει δεν θα ξανανοίξει.

Τρίτον, με τις «κλάψες» δεν συγκινούνται τα αφεντικά, δεν μειώνεται η ανεργία, δεν γίνονται επενδύσεις, δεν παράγεται πλούτος!

 

* Ελπίζουμε να ανατραπεί η αρχική στάση των εκδοτών και την ύστατη στιγμή να προχωρήσουν σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

www.enimerosi24.gr

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...