Ξύλο και μπουνιές σε προκελογική συγκέντρωση του Τραμπ! (εικόνες και βίντεο)

12 Μαρτίου 2016

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για λόγους ασφαλείας η προεκλογική συγκέντρωση του Ντόλαντ Τραμπ στο Σικάγο και καταγράφηκαν σκηνές χάους, καθώς ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ των υποστηρικτών του και εκείνων που παρευρέθησαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της υποψηφιότητας του.

Ένα μέλος της καμπάνιας του Τραμπ ανέβηκε στο βήμα μισή ώρα περίπου μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της προεκλογικής συγκέντρωσης και ανακοίνωσε την αναβολή της.

Μέρος του πλήθους ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει και αμέσως ξέσπασαν συμπλοκές.

«Διώξαμε τον Τραμπ! Διώξαμε τον Τραμπ!» ακουγόταν μέσα από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση.

«Θέλουμε τον Τραμπ! Θέλουμε τον Τραμπ![» φώναζε μια άλλη ομάδα συγκεντρωμένων.

Πολλοί ακτιβιστές του Σικάγου, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας που προηγήθηκε αναζητούσαν τρόπους για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της.

Ο 69χρονος Τραμπ προηγείται σταθερά σε αριθμό εκλεκτόρων και αναμένεται να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του ενάντια στους συνυποψηφίους του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στην περίπτωση που κερδίσει τις προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Τρίτη στη Φλόριντα και στο Οχάιο.

Δείτε σε βίντεο 35 λεπτών τι έγινε στο Σικάγο πριν την ομιλία Τραμπ, που αναβλήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ