Κάνω δίαιτα και μου αρέσουν τα γλυκά: Cheescake διαίτης!

12 Μαρτίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί Digestive μπισκότα light, χωρίς ζάχαρη
  • 1 κουτί τυρί κρέμα light
  • 1 κουτί φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη (πχ. κεράσι)
  • 1 κουτί (200mL) κρέμα γάλακτος light
  • 2-3 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη light
  • 1 μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη (πχ. βύσσινο)

Πώς το κάνουμε:

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα στο Multi και τα απλώνουμε στο ταψάκι.
  2. Ζεσταίνουμε στο μπρίκι το βούτυρο μέχρι να λιώσει και το απλώνουμε πάνω απο το μπισκότο. Το ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενιαίο, να απλωθεί παντού.
  3. Φτιάχνουμε το φρουί ζελέ.
  4. Σε ένα μπωλ, χτυπάμε με το μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα και όταν δέσει ρίχνουμε το φρουί ζελέ και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα απαλό ροζ χρώμα.
  5. Το ρίχνουμε στη βάση και το βάζουμε στο ψυγείο.
  6. Όταν γίνει συμπαγές, απλώνουμε τη μαρμελάδα.
 

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Αν το θέλετε λίγο πιο "cheesy", αυξάνετε, κατά προτίμηση την ποσότητα του Philadelphia.

Μπορείτε να βάλετε για λίγα λεπτά τη βάση στο φούρνο, αν θέλετε να σταθεροποιηθεί περισσότερο το μπισκότο, χωρίς, όμως, αυτό να είναι απαραίτητο.

sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όσκαρ Ουάιλντ
Η Σκέψη της ημέρας
17:58 Όσκαρ Ουάιλντ