Μύδια Αχνιστά!!

<h3>Υλικά:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 κιλό μύδια</li>
<li class="rr_method_list">1 φλυτζάνι άσπρο κρασί αρετσίνωτο</li>
<li class="rr_method_list">2 κρεμμύδια</li>
<li class="rr_method_list">1 ματσάκι μαϊντανό</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι και πιπέρι</li>
</ul>
<h3>Εκτέλεση:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Καθαρίζουμε τα μύδια απο τα μουστάκια και τα κολλημένα στο κέλυφος σκουπίδια και τα πλένουμε πολύ καλά.</li>
<li class="rr_method_list">Ψιλοκόβουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια, μισό και κάτι απο το μαιντανό και βάζουμε και το κρασί με τα μύδια.</li>
<li class="rr_method_list">Κλείνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 6-8 λεπτά.</li>
<li class="rr_method_list">Πρίν σβήσουμε το μάτι προσθέτουμε το αλατοπίπερο.</li>
<li class="rr_method_list">Σερβίρουμε στολίζοντας με λίγο ψιλοκομμένο μαιντανό.</li>
</ol>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα