Σκορδαλιά με καρύδια!

12 Μαρτίου 2016

Υλικά:

  • 1,5 κούπα καρύδια
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • μισή κούπα νερό
  • μισό κουτ. γλυκού αλάτι
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:

  1. Τα βάζουμε όλα μαζί στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός. Η σκορδαλιά είναι έτοιμη.
  2. Το ξύδι και το αλάτι τα αυξομειώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας. Αν μας φανεί πολύ πηκτή την αραιώνουμε με λίγο νεράκι ακόμη.

 

sintagespareas.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ