Σκορδαλιά με καρύδια!

12 Μαρτίου 2016

Υλικά:

  • 1,5 κούπα καρύδια
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • μισή κούπα νερό
  • μισό κουτ. γλυκού αλάτι
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:

  1. Τα βάζουμε όλα μαζί στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός. Η σκορδαλιά είναι έτοιμη.
  2. Το ξύδι και το αλάτι τα αυξομειώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας. Αν μας φανεί πολύ πηκτή την αραιώνουμε με λίγο νεράκι ακόμη.

 

sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ