Οταν η κόρη του Ομπάμα συνάντησε τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς -Η απίστευτη αντίδραση της αδερφής της

13 Μαρτίου 2016

Μια απρόσμενη και -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση είχε η μικρή κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Σάσα, στον Λευκό Οίκο.

Σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος προς τιμήν του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, βρέθηκε ο γνωστός, επίσης Καναδός, γοητευτικός ηθοποιός Ράιν Ρέινολντς, ο οποίος «συνελήφθη» από τον επίσημο φωτογράφο του Λευκού Οίκου να συνομιλεί με τη Σάσα Ομπάμα, τη μικρότερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα.

Και ενώ, όπως είναι φυσιολογικό, η Σάσα είναι ενθουσιασμένη με τη συνομιλία της με τον Ρέινολντς, στη φωτογραφία ακόμα μεγαλύτερο... ενδιαφέρον έχει η μεγάλη αδερφή της, Μάλια.

Τη στιγμή, λοιπόν, που Σάσα Ομπάμα και Ράιν Ρέινολντς συζητούν, η αντίδραση της Μάλια είναι... όλα τα λεφτά. Με ύφος «σε στηρίζω απόλυτα» και με σηκωμένους τους δύο αντίχειρές της (σαν να λέει «μπράβο» στην αδερφή της), η μεγάλη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να κλέψει την παράσταση...

Και μπορεί οι «πρώτες κόρες» να έχουν συναντηθεί με γνωστούς αξιωματούχους, διεθνείς ηγέτες (όπως και ο Τριντό), ακόμα και με την Μπιγιονσέ, σίγουρα όμως αυτή η «συνεύρεση» με έναν από τους γοητευτικότερους ηθοποιούς του πλανήτη θα τους μείνει αξέχαστη.     

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
T. S. Eliot
Η Σκέψη της ημέρας
T. S. Eliot