Η Γκουέν Στέφανι μίλησε για τον χωρισμό της

13 Μαρτίου 2016

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χωρισμό μιλά πασίγνωστη τραγουδίστρια, την οποία ο πρώην σύζυγός της απάτησε με… τη νταντά των παιδιών τους!

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω! Σκεφτόμουν ότι ήμουν ήδη νεκρή. Αναρωτιόμουν “πώς θα σώσω τον εαυτό μου;”, “τι θα κάνω;”, “πώς δεν θα λυγίσω μετά από αυτό;”», λέει, στους «New York Times», η Γκουέν Στεφάνι.

Η τραγουδίστρια χώρισε με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έγινε γνωστό πως ο 50χρονος μουσικός απάτησε την 46χρονη τραγουδίστρια με την νταντά, η οποία, μάλιστα, είναι έγκυος!Η Γκουέν παραδέχεται ότι βρήκε διέξοδο γράφοντας τραγούδια, αλλά και χάρη στο νέο της έρωτα, τον 39χρονο τραγουδιστή Μπλέικ Σέλτον, ο οποίος, μάλιστα, χώρισε δύο εβδομάδες πριν από εκείνη. «Kι εκείνος πέρασε ακριβώς το ίδιο πράγμα, ακριβώς την ίδια χρονική περίοδο», επισημαίνει η τραγουδίστρια και καταλήγει: «όσα πέρασα τα έβαλα στο δίσκο μου, τον πρώτο που έγραψα εδώ και 10 χρόνια. Από όλο αυτό έπρεπε να γράψω μουσική, αυτό ήθελε ο Θεός για εμένα».

Πηγή: http://www.real.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ