Στην Αθήνα η Τζολί θα πάει στην Ειδομένη αντί για τη Λέσβο, όπως είχε προγραμματιστεί χθες

16 Μαρτίου 2016

Προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί - Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταβεί στον καταυλισμό των προσφύγων στα σύνορα

Ενα μικρό αεροσκάφος από τον Λίβανο προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το VIP αεροσκάφος της Αντζελίνα Τζολί, η οποία ακολούθως θα μεταβεί στην Ειδομένη.

Αυτή την ώρα πάντως επικρατεί κινητικότητα στους καταυλισμούς προσφύγων σε Ελαιώνα και Πειραιά όπου έχουν καταφτάσει πολλοί ξένοι φωτορεπόρτερ.

Εν τω μεταξύ επικρατεί ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με τα ακριβή σχέδια της διάσημης ηθοποιού. Χθες αργά το βράδυ ματαιώθηκε τελικά η επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού και πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Λέσβο, όπου την περίμεναν από το πρωί, καθώς είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο νησί από τον Λίβανο όπου βρισκόταν.

Μάλιστα είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.


Πηγή: Πρώτο Θέμα


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...