Οι 5 στάσεις στο σεξ που μεγαλώνουν το πέος

17 Μαρτίου 2016

Υπάρχουν μερικές στάσεις στο σεξ που ευνοούν τους λιγότερο προικισμένους άνδρες. Η τοποθέτηση των σωμάτων επιτρέπουν την καλύτερη και πιο βαθιά διείσδυση άρα και την ικανοποίηση της γυναίκας στο σεξ. Ρίξτε μια ματιά.

O άνδρας από κάτω: Η στάση επιτρέπει την πλήρη διείσδυση του πέους. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η γυναίκα μπορεί να κατευθύνει τις κινήσεις του πέους με το αιδοίο της και να νιώσει τη μέγιστη ευχαρίστηση ακόμα και αν το πέος δεν είναι πολύ μεγάλο. 

Doggy style

Ίσως η πιο καλή στάση για πέη που δεν είναι πολύ μεγάλα. H γυναίκα αν επιθυμεί ακόμα πιο βαθιά διείσδυση μπορεί να τεντώνει την πλάτη της, να χτυπά με το σώμα της πάνω στο σώμα του άνδρα και να γέρνει το κεφάλι της προς τα κάτω ορθώνοντας τους γλουτούς. 

Το ιεραποστολικό με κλειστά τα πόδια της γυναίκας. Ο άνδρας αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα και μπορεί να μπει πιο βαθιά μέσα της. Εύκολη στάση και για τους δυο παρτενέρ. 

Δοκιμάστε επίσης να διεισδύσετε σηκώνοντας τα πόδια της γυναίκας ψηλά και στηρίζοντας τους γλουτπούς σε ένα μαξιλαράκι. Η στάση αυτή σε συνδυασμό με τις κυκλικές κινήσεις του πέους μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα και από το μεγαλύτερο πέος! 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ