Σεξ: 3 γυναίκες σου λένε τι έπαθαν όταν έκαναν 69! (Εικόνες)

17 Μαρτίου 2016

 

Θεωρείται μια από τις πιο καυτές στάσεις στο σεξ που ανάβει πραγματικά την ερωτική διάθεση στο κρεβάτι. Είναι πράγματι; 3 γυναίκες το δοκίμασαν και σου λένε τις εντυπώσεις τους

Μαρία, 26 ετών

Ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα με τον φίλο μου επέμενε πολύ και τελικά δεν το μετάνιωσα. Στην αρχή ήμουν διστακτική όμως όταν μου το πρότεινε σκέφτηκα να το δοκιμάσω για αν μην τον αφήσω παραπονεμένο και για να απελευθερωθώ και εγώ σεξουαλικά… Ήταν μια καλή ευκαιρία. Μπου άρεσε τόσο πολύ ο ταυτόχρονος ερεθισμός που τελείωσα κυριολεκτικά στο πρόσωπό του. Εκείνος το χάρηκε εξίσου πολύ και μάλιστα μου εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτη φορά με είδε τόσο παθιασμένη μαζί του.

Αλέκα, 33 ετών

Δυστυχώς ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία για μένα. Ένιωθα καθόλη τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τόσο άσχημα που δε θα συνιστούσα σε καμιά γυναίκα να το δοκιμάσει. Ένιωσα να καταπιέζομαι όταν ο σύντροφός μου μού ζήτησε να συμμετέχω στο παιχνίδι πιο ενεργά και έπρεπε να κάνω και εγώ το ίδιο στα γεννητικά του όργανα και στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό. Τελικά, το σεξουαλικό μας παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία, όταν ανακάλυψα ότι στην δική του περιοχή υπήρχε ένας ερεθισμός… ήταν αιμορροΐδες. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ άβολη στάση και θέλει προσοχή για τη μετάδοση νοσημάτων. Ευτυχώς ήταν μόνιμος σύντροφός μου.

Γιώτα 29 ετών

Την πρώτη φορά που το δοκιμάσαμε ξετρελάθηκα…. Τα αγγίγματα και τα φιλιά του με είχαν ξετρελάνει και μου άρεσε που εξερευνούσα τα πιο κρυφά σημεία στο σώμα του. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα χρειάζεται αρκετή δύναμη όταν η γυναίκα είναι από πάνω και κουράζεται ο αυχένας σου… Ήταν όμως εκπληκτική η αίσθηση της ταυτόχρονης ηδονής αλλά και η το να βλέπω τον σύντροφό μου να εκσπερματώνει τόσο κοντά στο πρόσωπό μου! 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ