Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο κινητό σου

18 Μαρτίου 2016

Εφαρμογές που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν στο σχολείο, αλλά και θα σε κάνουν να γελάσεις και να συνδεθείς με τους φίλους σου.

1. Κeeper 

Keeper

Έχεις 10 διαφορετικά password για κάθε email και site; Το Κeeper θα σε βοηθήσει να κρατήσεις όλα τα username και passwords και σε applications. Μπορείς ακόμα και να αποθηκεύσεις πληροφορίες που δεν θέλεις να δει κανένας άλλος. 

2. MathWay 

Mathway

Δεν το έχεις και πολύ με τα μαθηματικά; Το MathWay είναι εδώ για να σε βοηθήσει με την άλγεβρα, την τριγωνομετρία. Όχι μόνο θα σου βρει τη λύση, αλλά θα σου δείξει την επίλυση βήμα βήμα. 

3. Snapchat 

Snapchat

Aν δεν την έχεις ήδη κατεβάσει, ετοιμάσου για τρελά γέλια με τους φίλους σου. Πρόσθεσε τους φίλους σου και στέλνε αστείες φωτογραφίες κάνοντας face swap! Ασε που οι φωτογραφίες δεν μένουν εκεί για πάντα αλλά σβήνονται μετά από μια μέρα περίπου. 

4. Whisper

Whisper

Πες όλα σου τα μυστικά χωρίς να έχεις το φόβο αν θα σε κρίνουν. Σε αυτή την εφαρμογή, μπορείς να αποκαλύψεις τα μυστικά σου σε άλλους χρήστες ανώνυμα. 

5. Wanelo (WAnt-NEed-LOve)

Wanelo

Δες μέσα σε λίγα λεπτά εκατομμύρια πράγματα από καταστήματα σε όλων τον κόσμο και αποθήκευσε στην wish list αυτά που σου αρέσουν πολύ. Μπορείς να κάνεις follow τους φίλους σου αλλά και τα διάφορα καταστήματα ανά τον κόσμο. 

6. We heart it 

We Heart It

Αν λίγο βαρέθηκες το Instagram, κατέβασε την εφαρμογή. Θα δεις πανέμορφες φωτογραφίες άλλων χρηστών ενώ παράλληλα μπορείς να ανεβάσεις και τις δικές σου. Αν ειδικά τρελαίνεσαι για την φωτογραφία, αυτή είναι η ιδανική εφαρμογή για εσένα. 

7. DermCheck

Με αυτή την εφαρμογή, θα γλιτώσεις την επίσκεψη στο δερματολόγο. Τραβάς μια φωτογραφία από το σημείο που έχεις το πρόβλημα και μέσα σε ένα 24ωρο θα έχεις λάβει μια ιατρική γνωμάτευση από δερματολόγο. 

8. FaceTune

Θες να βγάλεις μια selfie αλλά το δέρμα σου δεν είναι και στα καλύτερά του; Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να αφαιρέσεις από σπυράκια μέχρι μαύρους κύκλους και κόκκινα μάτια. 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φοβία αεροπλάνου: Τρόποι αντιμετώπισης
Η φοβία για τα αεροπλάνα αποτελεί ένα...
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...