Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη!

20 Μαρτίου 2016

Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως ένας άνθρωπος που περπατά αμέριμνος σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, το δρόμο του Πέρα, στην περιοχή Ιστικλάλ, που περνά και από την πλατεία Ταξίμ ξαφνικά ανατινάζεται και σκορπά, ξανά, το θάνατο, τον τρόμο, τον πανικό.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, το συνταρακτικό video δείχνει τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το νέο μακελειό στην Τουρκία, την πέμπτη τρομοκρατική επίθεση από την αρχή του 2016. Ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, απ’ όπου καθημερινά περνούν εκατοντάδες Τούρκοι, ξένοι πολίτες που μένουν στην πόλη αλλά και τουρίστες, μετατράπηκε σε μερικά δευτερόλεπτα σε βομβαρδισμένο τοπίο, με νεκρούς, τραυματίες και κομμένα μέλη διασκορπισμένα παντού.

Ο καμικάζι αυτοκτονίας, ένας νεαρός άνδρας με μαύρο φούτερ και τζιν παντελόνι και τα χέρια του σταυρωμένα στο στήθος του, φαίνεται να περπατά αμέριμνος. Κοιτά δεξιά και αριστερά και κατευθύνεται, αργά, προς το κέντρο του πεζόδρομου. Και ξαφνικά, έκρηξη! Είναι η στιγμή που έχει πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία είναι ζωσμένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ