7 ιστοσελίδες που ποτέ δεν πίστευες ότι υπάρχουν!

21 Μαρτίου 2016

Θες να δεις το όνομα σου γραμμένο από μασημένες τσίχλες; Ή μήπως προτιμάς να σκάψεις πολύ βαθιά στην ιστορία του ιντερνετ και να δεις πώς ήταν ορισμένες σελίδες πριν από χρόνια; Αυτά κι άλλα πολλά θα ανακαλύψεια παρακάτω με τα πιο cool sites που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν. 

1. YourNameInGum.com

Όποιος και να το σκέφτηκε, σίγουρα του αρέσαν πολύ οι τσίχλες. Μόλις μπεις στη σελίδα, διαλέγεις ποια τσίχλα προτιμάς και μετά γράφεις το όνομά σου ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείς και θα το δεις αμέσως γραμμένο από μασημένη τσίχλα. Μπορεί να ακούγεται αηδιαστικό αλλά σίγουρα έχει την πλάκα του! 

 

2. DoesTheDogDie.com

Σου αρέσουν τα σκυλιά και γενικά τα ζώα και λυπάσαι πολύ όταν αυτά πεθαίνουν στις ταινίες; Απόφυγε τις ταινίες που συμπεριλαμβάνουν και τον θάνατο του αγαπημένου σου τετράποσου απλώς γράφοντας την ταινία στο πεδίο αναζήτησης της ιστοσελίδας. 

3. PokeMyName.com

Πόσο σπάνιο είναι το όνομά σου; Πώς γράφεται στην γλώσσα των τυφλών και στη νοηματική γλώσσα; Όλα αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψεις σε αυτο το site. 

4. ChatWithYourself.com

Αν κάποια στιγμή τύχει και βαριέσαι και δεν υπάρχει κανένας να μιλήσεις τι καλύτερο από το να μιλήσεις... με τον εαυτό σου; Ακούγεται αστείο και όντως είναι! 

5. The Wayback Machine

Το μεγαλύτερο throwback στην ιστορία του ίντερνετ! Αν αναρωτιέσαι πώς έδειχναν οι αγαπημένες σου σελίδες οπως το Facebook ή το Google απλά ανάτρεξε σε αυτό το site και ανακάλυψέ το! 

 

6. Sanger.dk

 

Λατρεύεις τα pug αλλά παρόλα αυτά οι γονείς σου δε σε αφήνουν να πάρεις ένα; Τότε πέρνα ατέλειωτες ώρες σε αυτή την ιστοσελίδα απλώς βλέποντας ένα pug να γλύφει ένα τζάμι! 

7. The Internet Arcade

Σίγουρα έχεις ακούσει για τα παιχνίδια arcade, όμως έχεις παίξει ποτέ; Αν έχεις περιέργεια ή ακόμα κι αν έχεις παίξει στο παρελθόν κάποια, σε αύτη την ιστοσελίδα θα βρεις άπειρα παιχνίδια για να περάσεις την ώρα σου.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ