Η Κρίση: Η ταρώ κάρτα της ημέρας Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

21 Μαρτίου 2016
Γενικά: Αν συνηθίζεις να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, η κάρτα σε συμβουλεύει να το μετριάσεις. Το ίδιο ισχύει και αν το κάνουν άλλοι αυτό σε σένα ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί αυτό το διάστημα. Αγνόησε τέτοιες συμπεριφορές και προσπάθησε να αποδεχτείς ότι δεν είναι δικό σου πρόβλημα.
 
Αισθηματικά: Είναι μια μέρα που οι ερωτικές σου σχέσεις θα χαρακτηριστούν από το "όλα ή τίποτα". Αν βρίσκεσαι σε σχέση, πρέπει να μιλήσεις πολύ ανοιχτά και καθαρά για τις επιθυμίες σου και το μέλλον της, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φαίνεται πως κάτι θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου, αν αισθάνεσαι ότι ξέρεις ακριβώς τι θέλεις μέσα σου.
 
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου φαίνεται πως σε παρακολουθούν και αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου. Αν έχεις δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα για να επιτύχεις ένα στόχο, σύντομα θα αναταμειφθείς για αυτό και θα νιώσεις που οι κόποι σου έπιασαν τόπο. Σε περίπτωση που το κλίμα στο ζώρο εργασίας σου είναι τεταμένο, προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη στάση για να αποφύγεις συνέπειες.
 
Οικονομικά: Καλό είναι να λειτουργήσεις με σύνεση στον οικονομικό τομέα. Φαίνεται πως κάποια χρήματα ή μια συμφωνία που αναμένεις έρχονται πιο κοντά σου, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις νομικές παραβάσεις οποιουδήποτε είδους αυτές τις μέρες. 
 
Υγεία: Είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν σήμερα, ειδικά αν αντιμετωπίζεις κάποιο μακροχρόνιο θέμα υγείας. Αν περιορίσεις την ανάγκη σου να τα κάνεις όλα σωστά ή να εμμένεις σε λάθη του παρελθόντος. θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα. Ότι έγινε έγινε. Ξέχνα τα παλιά και προχώρησε μπροστά.
 
 
 
 
 
Πηγή: myastro.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν