Τα 5 πιο ακριβά sex toys: Χρυσός δονητής αξίας $13,340 !

22 Μαρτίου 2016

Λένε ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία πόσο μάλλον και τον έρωτα. Και όμως κάποιοι πουλάνε και άλλο αγοράζουν ακριβά, πολύ ακριβά ερωτικά παιχνίδια. Ιδού η λίστα με τα 8 πιο πολύτιμα sex toys που οι κροίσσοι αγοράζουν. 

1. "Vibrator Gold"

Είναι χρυσός και κοστίζει 13,340  δολάρια! Πολυτελής και αισθησιακός σύμφωνα με την περιγραφή του προιόντος 

undefined

 

2. "Penis Ring Extender Enlarger"

Με λίγα λόγια από όσα καταλάβαμε πρόκειται για παιχνίδι που μεγαλώνει το πέος κάτι σαν μανίκι που το φορά ο άνδρας από πάνω.  Η τιμή του; $11,318.43. Το πιο αηδιαστικό που διαβάσαμε στην περιγραφή του προιόντος είναι το ότι μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 30 μέρες αν δε σου κάνει. 

undefined

 

 

3. "Platinum Silicone Sex Doll"

Μοιάζει με αληθινή γυναίκα το ύψος της είναι 1.70 και είναι από σιλικόνη για να έχει ωραία αίσθηση στην αφή.  $4,995 η τιμή της. Μα καλά τρελαθήκαμε τελείως; 

 

undefined

4. "Adult Sex Male Doll With Metal Skeleton For Women G"

Από την άλλη οι άνδρες είναι πιο φθηνοί 3,997 δολάρια έκαστος. Επίσης με σιλικόνη και ιατρική (;) σιλικόνη στο πέος του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στη συσκεασία για να διεγείρει το σημείο G. Ήμαρτον.

undefined

 

5 "Love Doll Male Masturbator "

Καλά αν δεν έχεις τόσα πολλά λεφτά αλλά έχεις αρκετά μπορείς να κόψεις κάτι και να πάρεις τη μερίδα στήθος αιδοίο από σιλικόνη. Η τιμή του πιο λογική 1,750.99 δολάρια. Εσύ πάλι αν το σκεφτείς καθόλου λογικός. 

 

undefined

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...