Τα 5 πιο βρώμικα μέρη για σεξ: Οι μικροβιολόγοι προειδοποιούν

22 Μαρτίου 2016

Ο μικροβιολόγος Τσαρλς Γκέρμπα από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα προειδοποιεί τα ζευγάρια εκείνα που κάνουν σεξ ή σκέφτονται να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους. Τα παρακάτω 5 μέρη είναι άκρως επικίνδυνα λόγω της μεγάλης έκθεσης σε μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Ποια είναι αυτά 

1. Η τουαλέτα του αεροπλάνου: Σύμφωνα με τον επιστήμονα είναι ένα ιδιαίτερα βρώμικο μέρος. Στις τουαλέτες των αεροπλάνων αναπτύσσεται εύκολα το κολοβακτήριο Εσερίχια κόλι (E. coli), το οποίο προέρχεται από τα ανθρώπινα περιττώματα.

the 5 germiest places to have sex ss1

 

2. Αποδυτήρια γυμναστηρίου

the 5 germiest places to have sex ss2

Όλο και περισσότεροι το επιχειρούν. Στη Βρετανία μάλιστα έχει γίνει και μόδα. Και όμως είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να αποφεύγουμε. Ο συνδθιασμός της υγρασίας με την υψηλή θερμοκρασία δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη σταφυλόκοκκου (MRSA), ο στρεπτόκοκκου και ο νοροϊού.

3. Σινεμά

the 5 germiest places to have sex ss3

Και όμως κάποιοι το τολμούν. Τα καθίσματα δεν καθαρίζονται συχνά και ο σταφυλόκοκκος παραμονεύει. 

3. Πάρκα 

the 5 germiest places to have sex ss4

Δεν είναι μόνο ότι εκτίθεστε δημόσια σε κάθε λογής κινδύνους... Τα περιττώματα και τα ούρα ζώων είναι μια μεγάλη εστία μικροβίων.

4. Παραλία

the 5 germiest places to have sex ss5

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία Χημείας η άμμος της παραλίας είναι το πιο ακατάλληλο μέρος για σεξουαλικές επαφές. Πλήθος μικροβίων, περιττώματα ζώων σκουπίδια, μήκυτες και ιοιί μπορεί να σας δημιουργήσουν πραγματικά μεγάλο πρόβλημα. 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ