Τα 5 πιο βρώμικα μέρη για σεξ: Οι μικροβιολόγοι προειδοποιούν

22 Μαρτίου 2016

Ο μικροβιολόγος Τσαρλς Γκέρμπα από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα προειδοποιεί τα ζευγάρια εκείνα που κάνουν σεξ ή σκέφτονται να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους. Τα παρακάτω 5 μέρη είναι άκρως επικίνδυνα λόγω της μεγάλης έκθεσης σε μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Ποια είναι αυτά 

1. Η τουαλέτα του αεροπλάνου: Σύμφωνα με τον επιστήμονα είναι ένα ιδιαίτερα βρώμικο μέρος. Στις τουαλέτες των αεροπλάνων αναπτύσσεται εύκολα το κολοβακτήριο Εσερίχια κόλι (E. coli), το οποίο προέρχεται από τα ανθρώπινα περιττώματα.

the 5 germiest places to have sex ss1

 

2. Αποδυτήρια γυμναστηρίου

the 5 germiest places to have sex ss2

Όλο και περισσότεροι το επιχειρούν. Στη Βρετανία μάλιστα έχει γίνει και μόδα. Και όμως είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να αποφεύγουμε. Ο συνδθιασμός της υγρασίας με την υψηλή θερμοκρασία δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη σταφυλόκοκκου (MRSA), ο στρεπτόκοκκου και ο νοροϊού.

3. Σινεμά

the 5 germiest places to have sex ss3

Και όμως κάποιοι το τολμούν. Τα καθίσματα δεν καθαρίζονται συχνά και ο σταφυλόκοκκος παραμονεύει. 

3. Πάρκα 

the 5 germiest places to have sex ss4

Δεν είναι μόνο ότι εκτίθεστε δημόσια σε κάθε λογής κινδύνους... Τα περιττώματα και τα ούρα ζώων είναι μια μεγάλη εστία μικροβίων.

4. Παραλία

the 5 germiest places to have sex ss5

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία Χημείας η άμμος της παραλίας είναι το πιο ακατάλληλο μέρος για σεξουαλικές επαφές. Πλήθος μικροβίων, περιττώματα ζώων σκουπίδια, μήκυτες και ιοιί μπορεί να σας δημιουργήσουν πραγματικά μεγάλο πρόβλημα. ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ