Χαλβάς σιμιγδαλένιος!

<p><strong>Υλικά</strong><br />1 ποτήρι του νερού λάδι<br />2 ποτήρια του νερού ζάχαρη<br />3 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι χοντρό<br />4 ποτήρια του νερού νερό<br />1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong><br />Βάλε το λάδι στην κατσαρόλα, να κάψει.  Ρίξε το σιμιγδάλι και ανακάτευε μέχρι να πάρει αρκετά σκούρο χρώμα.  Βάλε τη ζάχαρη και το νερό σ’ ένα μπολ και ανακάτεψε.  Ρίξε το μείγμα στο σιμιγδάλι και συνέχισε ν’ ανακατεύεις μέχρι να πιει το σιρόπι και να πήξει.  Στο τέλος ρίχνεις τα καρύδια, βάζεις το μείγμα σε μια φόρμα και αφήνεις να κρυώσει καλά.</p>

Σχετικά άρθρα