Άνδρας: Πώς καταλαβαίνεις από τα παπούτσια τι σεξ κάνει

24 Μαρτίου 2016
Μπορούν τα παπούτσια να αποκαλύψουν τη σεξουαλική ταυτότητα του άνδρα; Αν είναι βιαστικός εραστής ή όχι; Αν έχει φαντασία στο κρεβάτι ή δεν έχει; 
Μια νέα έρευνα επιστημόνων από τη Νότιο Κορέα έρχεται να συνδέσει τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των ανδρών με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.
Ας δούμε τους 3 βασικούς τύπους ανδρικών παπουτσιών και τι σημαίνουν για εκείνον.  
 
Casual παπούτσια

Οι άνδρες που τα προτιμούν είναι πιο cool και χαλαροί ωε προσωπικότητες. Στο σεξ είναι ήρεμοι χαλαροί και δεν βιάζονται. Επιδίωξή τους είναι να το απολαύσουν όσο οι ίδιοι όσο και η σύτνροφός τους. 
 
Αθλητικά παπούτσια με έντονα σχήματα και χρώματα 
Ο άνδρας που τα προτιμά συχνά ενδέχεται να έχει  ανασφάλειες. Για κάποιο λόγο θέλειο να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον και την προσοχή ειδικά όταν το brand είναι πολύ εμφανές πάνω στο υπόδημα. Οι ανασφάλειες αυτές μεταφέρονται και στο κρεβάτι. 
 
 
Επίσημα παπούτσια. 
Δηλώνουν δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και θέληση για κυριαρχία και εξουσία. Σαν εραστές είναι πολύ κυριαρχικοί θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Προκειμένου να βιώσουν μια ακόμα επιτυχία θα κάνουν το παν για να αφήσουν ικανοποιημένη τη γυναίκα στο κρεβάτι. 

 
Εκκεντρικά υποδήματα 

Μυτερά μποτάκια, λουστρίνα, μπότες καουμπόικες: Οι άνδρες αυτοί δεν αρκούνται στα κλασσικά επιδιώκουν να σπάσουν τη ρουτίνα στη ζωή τους μιας και δεν μπορούν να την υποφέρουν. Στο σεξ επιθυμούν την ποικιλία, τις πολλές και διαφορετικές εμπειρίες την περιπέτεια. 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +130086+58 - adTechUnit 3
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...