Τι πρέπει να κάνεις για να μην σε χτυπήσουν τα καινούρια σου τακούνια

24 Μαρτίου 2016

Tριημεράκι έρχεται και σκέφτεσαι να το... γλεντήσεις; Για να μην έχεις δράματα με τα τακούνια σου, ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και άντεξε όλο το βράδυ πάνω στα ψηλοτάκουνά σου! 

1. Μην ξαναγλιστρίσεις ποτέ χρησιμοποιώντας το θαυματουργό γυαλόχαρτο 

Τα ψηλά παπούτσια δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιολισθητικά, μπορούν όμως να γίνουν αν τρίψεις τη σόλα με γυαλόχαρτο. Όταν νιώσεις ότι η επιφάνειά τους έχει γίνει ήδη πιο τραχιά είναι έτοιμα! Δεν θα ήθελες όλοι να σχολιάζουν την... τούμπα σου.

2. Κάνε τα πιο μαλακά με το σεσουάρ 

Η ζέστη θα μαλακώσει το υλικό και εσύ δεν θα υποφέρεις από τα χτυπήματα. Όσο τους ρίχνεις αέρα με το πιστολάκι, φρόντισε να τα γυρίζεις για να παίρνουν θερμότητα σε όλες τις πλευρές. Άρχισε να τα λυγίζεις μέχρι να γίνουν λίγο πιο χαλαρά. 

3. Φόρεσε τα μαζί με κάλτσες και άνοιξέ τα 

Αν δεν προλαβαίνεις να κάνει το κόλπο με το σεσουάρ ή βαριέσαι, βάλε χοντρες κάλτσες και άρχισε να περπατάς φορώντας τα τακούνια σου για να τα ανοίξεις! 

4. Απόφυγε τις φουσκάλες και τα σημάδια με αποσμητικό 

Ήδη σου έχω δείξει τι άλλο μπορείς να κάνεις με ένα αποσμητικό, αλλά σου θυμίζω και αυτή την παράμετρο. Βάλε αποσμητικό στα σημεία που μας χτυπάνε τα παπούτσια -στο πίσω μέρος του πέλματος, στα τελευταία δάχτυλα, στο πάνω μέρος των δαχτύλων σου- και άφησέ το να στεγνώσει. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ