Θρεπτική σαλάτα με κινόα!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>~ 200 γρ. κινόα<br />~ 250 ml ζωμό λαχανικών<br />~ 1 αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια<br />~ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες<br />~ 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια<br />~ 1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια<br />~ 100 ml ελαιόλαδο<br />~ Χυμό από 2 λεμόνια<br />~ 1 μικρή κουταλιά μουστάρδα<br />~1 μικρή κουταλιά μέλι<br />~ ½ μάτσο μαϊντανός μόνο τα φύλλα<br />~½ μάτσο άνηθος ψιλοκομμένος<br />~ 1 μάτσο μάραθο ψιλοκομμένο<br />~ Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι</p>
<p> </p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Βράζουμε τη κινόα με τον ζωμό λαχανικών και λίγο αλάτι σε σκεπασμένη κατσαρόλα και σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά.<br />Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κινόα, προσαρμόζουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε.</p>

Σχετικά άρθρα