Τυρολουκουμάδες σε 5 μόλις λεπτά!

<p><strong>Υλικά </strong><br /><span>2 κούπες γιαούρτι 2% </span><br /><br /><span>2 αυγά </span><br /><br /><span>1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του </span><br /><br /><span>1 κούπα τυρί φέτα </span><br /><br /><span>ελαιόλαδο για το τηγάνισμα </span></p>
<p><br /><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p><span>Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε μπόλικο ελαιόλαδο</span><br /><br /><span>Με ένα κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι</span><br /><br /><span>Αφήνουμε να πάρουν ωραίο χρώμα απ' όλες τις μεριές και τους βγάζουμε τοποθετώντας τους σε χαρτί κουζίνας, για ν΄απορροφήσουν το πολύ λάδι </span></p>

Σχετικά άρθρα