«Αν πατήσεις το πόδι σου δεν θα φύγεις» - Ανεπιθύμητη η Φρόσω στο μνημόσυνο Παντελίδη;

25 Μαρτίου 2016

Ανεπιθύμητη φέρεται να είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο για τα Σαράντα του Παντελή Παντελίδη, το οποίο θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας.

Η 21χρονη καλλονή, ήταν συνεπιβάτης του τραγουδιστή την μοιραία ημέρα (18 Φεβρουαρίου) που έγινε τοτροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

290216134034_4108.jpg


Την ώρα λοιπόν που οι πραγματογνώμονες προσπαθούν να βγάλουν άκρη για το αν οδηγούσε ο Παντελίδης ή κάποιος άλλος το τζιπ, φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα στο στενό φιλικό περιβάλλον του 32χρονου τραγουδιστή και την Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, όταν η 21χρονη επισκέφτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το μνήμα του Παντελίδη και εξέφρασε την επιθυμία σε φίλους του να παρευρεθεί και στο μνημόσυνο, της μεταφέρθηκε ένα πολύ σκληρό μήνυμα:

(Η Φρόσω ένα μήνα μετά το τροχαίο δυστύχημα)


220316182502_2245.jpg


«Αν πατήσεις το πόδι σου στα... σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!» είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που φέρονται να της είπαν φίλοι του Παντελίδη.

 

220316182500_0982.jpg


Χαρακτηριστικό, είναι πως κάποιοι φίλοι του 32χρονου τραγουδιστή, ανήμερα των μνημοσύνου, έχουν στήσει  σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά «face control» στο μνημόσυνο, περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.

Όσο για την 21χρονη Φρόσω; Ενώ μέχρι πρότινος είχε ανοιχτό το Instagram της, πλέον το έχει κάνει ιδιωτικό και έχει βάλει φώτο-προφίλ ένα quote που λέει πως «όλα είναι ψέμματα».


insta.jpg


Πηγή: Star


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ