Ξόδεψε 50.000 ευρώ για να μοιάζει στην κόρη της

27 Μαρτίου 2016

Τις χωρίζουν 21 χρόνια, ωστόσο η Τζάνετ Χόροξ και η κόρη της Τζέην μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό. Κι αυτό γιατί εκτός από την ομοιότητα που έχουν γενετικά, η Τζάνετ ξόδεψε πάνω από 50.000 σε πλαστικούς και αισθητικούς για να γίνει φωτοτυπία της κόρης της που είναι 36 ετών.

«Αρχισα την μεταμόρφωσή μου για να γίνω σαν την Τζέην, γιατί είναι πανέμορφη. Εγώ τη γέννησα και ήθελα να της μοιάσω» δήλωσε η 57χρονη γυναίκα σε ρεπορτάζ του καναλιού Bacroft TV.
Στους δρόμους του Μπέρνλι, μιας μικρής πόλης που βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, το δίδυμο μητέρας και κόρης δεν περνάει απαρατήρητο. Εχουν και οι δύο μακριά ξανθιά μαλλιά, ψυλόλιγνη σιλουέτα και φοράνε και οι δύο τζην νούμετο 36. «Όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Τζέην κι εγώ είμαστε αδελφές, αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη, είναι υπέροχο. Λέω τότε στον εαυτό μου ότι άξιζε να δαπανήσω όλα αυτά τα χρήματα».


Μητέρα και κόρη φοράνε ακόμη και τα ίδια ρούχα, σαν να είναι δίδυμες αδελφές. Ωστόσο η κόρη δεν δείχνει πολύ ικανοποιημένη αυτό τον απρόσμενο καθρέφτη που βλέπει στη μητέρα της.
«Όταν ανακάλυψα ότι η μητέρα μου ήθελε να μου μοιάσει, τρομοκρατήθηκα. Δεν ήθελα να μου μοιάζει, ούτε να νομίζουν ότι είναι η αδελφή μου. Ηθελα οι άνθρωποι να ξέρουν και να βλέπουν ότι είναι η μητέρα μου. Εξάλλου δεν ζήτησε τη γνώμη μου, αν θέλει να κάνει πλαστικές θα το κάνει, είτε μου αρέσει είτε όχι», ομολογεί η νεαρή γυναίκα.
Αυτά τα λόγια δεν δείχνουν να αποθαρρύνουν την μητέρα, που μοιάζει αποφασισμένη. «Εχω το δικαίωμα να της μοιάσω γιατί καταρχήν εγώ τη γέννησα. Στην πραγματικότητα μοιάζαμε και πριν, απλά καλυτέρεψα κάποια χαρακτηριστικά στο πρόσωπό μου. Εξάλλου δεν με νοιάζει τι σκέφτεται, εγώ αυτό θέλω, πάει και τελείωσε», λέει η μητέρα στο ρεπορτάζ.

Η μητέρα και η κόρη της σχεδόν μωρό:


Στις επεμβάσεις που επέλεξε έκανε αύξηση στήθους, διόρθωση στα μάγουλα, στη μύτη, στα χείλη, μπότοξ. Τίποτα φαίνεται δεν σταματά αυτή την 57χρονη γυναίκα η οποία αρνείται να γεράσει.
«Θα συνεχίσω τις πλαστικές για να καλυτερέψω ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα», δηλώνει.
Αντίθετα με τη μητέρα της, η Τζέην δεν θέλει να κάνει καμία επέμβαση στο πρόσωπο και στο σώμα της και θέλει να γεράσει ήσυχα. «Ανησυχώ για τη μητέρα μου όταν  μπαίνει στο χειρουργείο. Φοβάμαι μήπως συμβεί τίποτα κακό. Λέω μήπως το παρακάνει και μοιάσει με τέρας κάποια μέρα. Αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει και δεν μπορώ να την εμποδίσω».

Η μητέρα πριν τις αισθητικές επεμβάσεις:
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...