Σως Τυροκαυτερής

<div class="row">
<div class="col-sm-6"><strong>Υλικά</strong></div>
<div class="col-sm-6"> </div>
<div class="col-sm-6"><span>500 γρ. φέτα</span></div>
<div class="col-sm-6"><span><span>3 πιπεριές κέρατο</span></span></div>
<div class="col-sm-6"><span><span><span>2 κ.σ. γιαούρτι</span></span></span></div>
<div class="col-sm-6"><span><span><span><span>1 κ.σ. ξίδι</span></span></span></span></div>
<div class="col-sm-6"><span><span><span><span><span>1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο</span></span></span></span></span></div>
<div class="col-sm-6"><span><span><span><span><span><span>1 κ.γλ. μπούκοβο</span></span></span></span></span></span></div>
<div class="col-sm-6"><span><span><span><span><span><span><br /></span></span></span></span></span></span></div>
</div>
<div class="recipe-body reveal reveal_visible">
<div class="info-title"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div>
<p>Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 °C για 5 λεπτά ή εναλλακτικά τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στην τοστιέρα. <span>Τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε προσεκτικά τα σπόρια από το εσωτερικό. Χτυπάμε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν.  Προσθέτουμε τη φέτα, το γιαούρτι και το μπούκοβο. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2 λεπτά. Μεταφέρουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα