Είμαι άνεργη. Μπορώ να απαλλαγώ από τον φόρο;

16 Μαΐου 2013


Η κυρία Αναστασία μας ρωτά:

"Γεια σας! Είμαι άνεργη 4 χρόνια. Πριν 6 χρόνια νοίκιασα το σπίτι μου αλλά έκανα τη δήλωση στο χωριό μου παρόλο που μένω Αθήνα. Το σπίτι δεν το δήλωσα ποτέ, αλλά δεν έχω ανανεώσει το συμβόλαιο. Τώρα, λοιπόν, μου λένε να την κάνω ηλεκτρονικά. Το σπίτι το πληρώνει το αγόρι μου, δεν είμαστε παντρεμένοι. Θα πρέπει να το δηλώσω και φέτος και αν ναι, θα το πληρώσω; Μου είπαν πως πρέπει να δηλώσω ρεύμα γιατί έτσι κι αλλιώς ο σπιτονοικοκύρης μου θα το δηλώνει. Βέβαια, το ρεύμα είναι σε άλλου το όνομα, στο όνομα του θείου του. Πείτε μου τι μπορεί να πληρώσω παρόλο που είμαι άνεργη; Ευχαριστώ".

 Απαντά ο Φοροτεχνικός Νίκος Κεστσόγλου

Θα πρέπει να κάνετε την φορολογική σας δήλωση, δηλώνοντας όλα αυτά τα πράγματα. Θα σας βγει ένα τερμακτό εισόδημα, για το οποίο θα πρέπει να έχετε αποδείξεις αντίστοιχης αξίας, δηλαδή αν η τερμακτή ζώνη είναι 3.000 ευρώ θα πρέπει να έχετε αποδείξεις 3.000 ευρώ, να τις εντάξετε στην φορολογική σας δήλωση και να απαλλαγείτε από τον φόρο.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Βασί***** ****
19:37 Τρίτη 14/03/2017
Γειά σας Είμαι άνεργος εδω και 4 χρόνια Αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να αγοράσουμε σπίτι μιας και η συνθήκες το επιτρέπουν Δεν εχω εισόδομα πουθενά αλλα εχω κάποια λεφτά σε προθεσμιακές καταθέσεις Η ερωτησή μου είναι αν κάνω την κίνηση θα εχω πρόβλημα με την εφορία πχ είσαι ανεργος που βρήκες τα λεφτά Ευχαριστώ
akis3 adTechParam +13031+3171 - adTechUnit 9
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...