Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλου με πικάντικη γευση!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>1 συσκευασία </strong><span>γιαούρτι στραγγιστό</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>τριμμένη ντομάτα</span></span></li>
<li><span><strong>1/2 τριμμένο</strong> <span>κρεμμύδι</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ </strong><span>μείγμα ταντούρι (στα καταστήματα μπαχαρικών)</span></span></li>
<li><span><strong>3</strong> <span>φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>πιπεριά , ντομάτα, κρεμμύδι κομμένα σε καρέ για τα σουβλάκια</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι , την τριμμένη ντομάτα, το τριμμένο κρεμμύδι, το ταντούρι και το κόλιανδρο και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις μπουκιές κοτόπουλο. Ανακατεύουμε να καλυφθούν. Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο από 1 έως 4 ώρες. Όσο πιο πολύ τα μαρινάρουμε τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. Περνάμε εναλλάξ σε σουβλιά μαριναρισμένο κοτόπουλο και λαχανικά και τα αραδιάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 C για 15'-20'. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα