Αμένα Καν: Η μουσουλμάνα fashion blogger που κάνει θραύση στα social media - Λανσάρει μοδάτες μαντίλες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

31 Μαρτίου 2016

H Αμένα Καν είναι άλλη μια πετυχημένη blogger, αν και δεν απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, παρά μόνες σε εκείνες που φορούν μαντήλα.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στις απανταχού μουσουλμάνες που ενδιαφέρονται για το στιλ τους, η Αμένα Καν, η οποία κατάφερε να εκσυγχρονίσει το ντύσιμο και να δημιουργήσει ιδιαίτερα στιλ χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας, αντιλήφθηκε ότι μπορεί να γίνει πλούσια bloggarοντας, φτιάχνοντας βιντεάκια με συμβουλές, σχεδιάζοντας και πουλώντας μαντίλες.

 

 

Ετσι, σήμερα, βρίσκεται να έχει χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας και φυσικά των social media, όπου, μάλιστα, εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήρια. 

Η Αμένα είναι και η γυναίκα πίσω από το... Hoojab, μια παραλλαγή του Hijab της γνωστής μουσουλμανικής μαντίλας. «Σχεδίασα ένα νέο τύπο hijab, με κουκούλα και δυο φτερά, πολύ ύφασμα δηλαδή έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργεί μια γυναίκα πολλά στιλ.  Επαιξα με αυτό, κάθισα στη ραπτομηχανή μου, το τελειοποίησα και όταν το είδαν οι φανς μου στο Youtube ήθελαν και αυτές. Ετσι άρχισα να φτιάχνω και να πουλάω Hoojab και σιγά σιγά δημιούργησα την εταιρεία μου ''Pearl Daisy Ltd''». 

Η Αμένα έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube στο οποίο ανεβάζει βιντεάκια με συμβουλές μακιγιάζ, λουκς, ενώ δεν διστάζει να διαφημίζει και τη ζωή της. Φυσικά λανσάρει και τα νέα προϊόντα που πουλά στο e-shop της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: inews

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ