Μοσχαράκι με Καρότα!

31 Μαρτίου 2016

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά
  • 2 φλιτζάνια χυμό πορτοκαλιού
  • ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 10 καρότα κομμένα σε μέτρια κομμάτια
  • 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε πυρέξ με καπάκι.
  2. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.
  3. Προσθέτουμε τα καρότα, το ελαιόλαδο και το ζωμό λαχανικών.
  4. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε όλο το βράδυ στους 100 βαθμούς (περίπου 6-7 ώρες).
  5. Αφήνουμε να κρυώσει το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια.
  6. Αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί από το κρέας.
  7. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε.
  8. Αφαιρούμε λίγο σε ένα βαθύ πιάτο και με τον αναδευτήρα διαλύουμε το κορν φλάουρ.
  9. Προσθέτουμε το μείγμα στο σκεύος και ανακατεύουμε καλά.
  10. Σερβίρουμε το κρέας με τα καρότα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ