Χρυσή Lamborghini προκαλεί πανικό στο κέντρο του Λονδίνου

1 Απριλίου 2016

Τα χρήματα προφανώς δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Σαουδάραβα ιδιοκτήτη των χρυσών πολυτελών αυτοκινήτων, που σήμερα ο αξίας 1 εκατομμυρίου στόλος του δέχθηκε δεκάδες πρόστιμα για παράνομη στάθμευση στους δρόμους του Λονδίνου.

Μια Lamborghini Aventador, μια Rolls Royce, μία Mercedes G63 6x6 καθώς και μία Bentley, όλα χρυσά, προκάλεσαν σάλο στην περιοχή Knightsbridge όπου είχαν παρκάρει, με δεκάδες ανθρώπους να σταματούν για να βγάλουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η Lamborghini μάλιστα είχε δύο πρόστιμα κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα, μία για την Τρίτη και μία για την Τετάρτη ενώ η Mercedes και η Bentley είχαν από ένα.

Τα πρόστιμα ύψους 80 λιρών το καθένα, σημαίνουν ότι ο ιδιοκτήτης τους, σύμφωνα με πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία, πρέπει να καταβάλει 320 λίρες στο δήμο. Τα οχήματα μπορούν ακόμη και να απομακρυνθούν και τα πρόστιμα να αυξηθούν αν ο ιδιοκτήτης τους δεν τα πληρώσει.

Την ίδια ώρα, ένας άνδρας αστειευόμενος προκάλεσε επίσης αναταραχή στο Λονδίνο, όταν τύλιξε με φύλλο χρυσό το «ταπεινό» Ford Ka και προσπάθησε να «μπερδευτεί» με το στόλο των χρυσών αυτοκινήτων.

ethnos


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ