Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

2 Απριλίου 2016

Με τίτλο «”Καπέλο” στις ΔΕΚΟ βάζει η τρόικα» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απαιτούν να διορίζουν τις διοικήσεις των κρατικών εταιρειών και των οργανισμών που θα ενταχθούν στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων.

 

 

Επίσης η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ με τα μέτρα-«φωτιά», ύψους 3,6 δισ. ευρώ, που προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα για το φορολογικό.
  • φέρνει στο φως την απαίτηση-σοκ  του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για κατάργηση των επιδομάτων που χορηγούνται σε απόρους και ΑμεΑ.
  • αποκαλύπτει ότι η Τουρκία απαγορεύει στο ΝΑΤΟ να «δέσει» στα Δωδεκάνησα.

 

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Απολύτως εφικτός στόχος η εξάντληση της τετραετίας» και του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τονίζει: «Η κυβέρνηση θα…σκάσει στην ανηφόρα».

 

Σήμερα στην Αγορά: Deepak Chopra - Κάμα Σούτρα και Relax (Βιβλίο Anti-stress)

 

ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ
Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το βιβλίο του κορυφαίου στοχαστή Ντίπακ Τσόπρα , που συνδέει με  μοναδικό τρόπο τη σεξουαλικότητα με την πνευματικότητα.


Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 Relax
Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:


 


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ