Έρευνα: Η σεξουαλική αφύπνιση του οργανισμού έρχεται την άνοιξη

2 Απριλίου 2016

Άνοιξη και σεξ. Μήπως τελικά πάνε μαζί; Πόσο επηρεάζει την σεξουαλική μας ζωή; Παρόλο που η νύχτα μικραίνει φαίνεται να μεγαλώνει και να αυξάνεται το ερωτικό μας πάθος, τουλάχιστον αυτό δείχνει η έρευνα.

Η σεξουαλική αφύπνιση του οργανισμού έρχεται την άνοιξη, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί. 

Κλείστε την τηλεόραση, ρίξτε το στο περπάτημα και προσέξτε την διατροφή σας. Από εκεί και πέρα ο οργανισμός σας, σε συνδυασμό με την επίδραση του ήλιου, αναλαμβάνει δράση και προετοιμάζεται για αχαλίνωτο σεξ.     

Κι όμως ! Η έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Bild" δείχνει πως το κρύο καταστέλλει την ανδρική όρεξη για σεξ ενώ η άνοιξη υπόσχεται σεξουαλικά θαύματα...

Ο ερχομός της άνοιξης σηματοδοτεί την σεξουαλική αφύπνιση του ανδρικού οργανισμού. Ειδικά για τους εργένηδες, η ερωτική τους διάθεση κορυφώνεται τον Μάρτιο...  Το 90% των αδέσμευτων δηλώνουν πανέτοιμοι για σεξ υψηλού επιπέδου... Κι όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, την περίοδο αυτή, τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες  αυξάνονται έως και 30%.

Η έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Bild" καταρρίπτει παλαιότερη θεωρία σύμφωνα με την οποία ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για σεξ αφού όπως λέει και το θυμόσοφο ρητό" κρύο, κρύο , καιρός για δύο".

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Perception" το 2014 και πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές του πανεπιστημίου "Simon Fraser Univcersity" είχε δείξει πως , τους χειμερινούς μήνες και ιδιαίτερα όταν κάνει πολύ κρύο, η λίμπιντο των ανδρών ανεβαίνει στα ύψη.

Κι αυτό γιατί τους κρύους μήνες οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές ως αντίδραση στο πιο ντυμένο σώμα τους.

Τους χειμερινούς μήνες , οι άνδρες δεν εκτίθενται σε σέξι εικόνες και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές γυναικείες εμφανίσεις λόγω κρύου.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!
Τα νέα της ημέρας
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!
Jean Jacques Rousseau
Η Σκέψη της ημέρας
Jean Jacques Rousseau