Η σχεδιάστρια που κλείνει τις αναμνήσεις σε γυαλί φτιάχνοντας κοσμήματα - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

2 Απριλίου 2016

Η Κέι Μπελς είναι μία σχεδιάστρια κοσμημάτων που είχε την πιο πρωτότυπη ιδέα. Αποφάσισε να φτιάξει, τεράριουμ, μικροσκοπικούς κήπους κλεισμένους μέσα σε γυαλί για να μπορεί η κάθε γυναίκα να έχει κάτι ιδιαίτερο και «μαγικό» πάνω της.

Η σχεδιάστρια από την Ιρλανδία χρησιμοποίησε για το κοσμήματά της υλικά που εντόπισε σε κάθε πιθανό σημείο της φύσης. Από τα καταπράσινα δάση και τις βουνοπλαγιές μέχρι τις ανεμοδαρμένες παραλίες και τα άγρια λιβάδια.

Η ίδια όπως όμως κάνει και τεράριουμ κατά παραγγελία και χρησιμοποιώντας τα ιδιαίτερα υλικά που θέλει ο κάθε πελάτης της.

 

«Λατρεύω να φτιάχνω εξατομικευμένα ενθύμια. Έτσι, αν έχεις μία ιδέα για ένα κομμάτι που θα ήθελες να φτιάξεις, ίσως με ένα κομμάτι από τη νυφική δαντέλα της μητέρας σου, ένα λουλούδι από ένα μπουκέτο, η ακόμα μία τρίχα από ένα αγαπημένο πρόσωπο, τότε παρακαλώ να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου για να φτιάξω κάτι όμορφο για σένα», λέει η σχεδιάστρια που θέλει να διατηρήσουν όλοι τα αγαπημένα τους αναμνηστικά στο πέρασμα του χρόνου.
Πηγή: inews

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν