Κοτομπουκιές παναρισμένες με Παρμεζάνα!

<div class="main-text"><span>Υλικά </span><br />700 γρ. <a class="autolink1" href="http://www.imommy.gr/syntages/chicken/article/814/kotompoykies-me-fresko-basiliko/&amp;reftagarticle=6348&amp;reftag=%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF" target="_self">κοτόπουλο</a> στήθος φιλέτο <br />100 γρ. φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα) <br />100 γρ. παρμεζάνα <br />1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο <br />χυμό από ένα λεμόνι <br />1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα <br />αλάτι <br />πιπέρι <br /><span><br />Εκτέλεση</span> <br />Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές. <br />Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το λεμόνι, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. <br />Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. <br />Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την γαλέτα και την παρμεζάνα. <br />Ανακατεύουμε καλά. <br />Βουτάμε τις μπουκίτσες πρώτα στο λαδολέμονο και μετά στο μείγμα γαλέτας-παρμεζάνας. Τοποθετούμε τις μπουκίτσες δίπλα δίπλα, σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα . <br />Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας. <br />Σερβίρουμε σκέτες, με πατάτες τηγανιτές ή ψητές και κάποια σος της αρεσκείας μας </div>
<div class="newsletter"> </div>
<p>imommy.gr</p>

Σχετικά άρθρα