Σπιτική Λεμονάδα σε 10 μόλις λεπτα!

<p><span>Υλικά</span></p>
<p>500 ml χυμός λεμονιού</p>
<p> </p>
<p>500 γραμμάρια ζάχαρη</p>
<p>200 ml νερό</p>
<p> </p>
<p><span>Εκτέλεση</span></p>
<p>Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει σιρόπι (προσοχή, δεν πρέπει να βράσει). Αφήνουμε να κρυώσει.</p>
<p> </p>
<p>Πλένουμε τα λεμόνια και τα στύβουμε, ενώ στην συνέχεια σουρώνουμε το χυμό σε λεπτό σουρωτήρι. Ρίχνουμε το χυμό μέσα στο κρύο πλέον σιρόπι και  ανακατεύουμε καλά.</p>
<p> </p>
<p>Τοποθετούμε τη συμπυκνωμένη λεμονάδα σε αποστειρωμένο γυάλινο μπουκάλι του 1 λίτρου και τη διατηρούμε στο ψυγείο.</p>
<p>Σερβίρουμε σε ποτήρι με παγάκια ¼ σιρόπι λεμονάδας και ¾ κρύο νερό ή ανάλογα με τα γούστα μας.</p>
<p> </p>
<p>imommy.gr</p>

Σχετικά άρθρα