Τα 7 κόλπα της Jennifer Lopez στο σεξ (Εικόνες +18)

6 Απριλίου 2016

Φίλα τον άνδρα σου αργά και αισθησιακά. Διέγειρε αργά όλο το κορμί του. "Waiting for Tonight" είναι ο κανόνας της Jennifer Lopez όπως λέει το τραγούδι και αυτό σημαίνει: Μη τα δίνεις όλα στο πιάτο. Άσε την απόλαυση να διαρκέσει η υπόσχεση για ένα απίστευτο σεξ, η προσμονή είναι απίστευτα διεγερτική. Με λίγα λόγια, δώσε βάση στα προκαταρκτικά χάδια.

"Let's Get Loud". Συμφωνούν και oι ειδικοί. Οι φωνές στο σεξ είναι ένα μέσο απελευθέρωσης των σεξουαλικών ενστίκτων και των ποιο κρυφών μας επιθυμιών. Άσε τον εαυτό σου και όχι μόνο το κορμί να εκφραστεί ελεύθερα. Θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε ένα αξέχαστο ερωτικό παιχνίδι.  

Do it on the floor. Για να το λέει η ερωτική Jennifer κάτι ξέρει. Το μυστικό είναι το εξής: Να σπας κάθε μέρα τη ρουτίνα με μικρές αλλαγές που μπορεί να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Την επόμενη φορά που ο άνδρας σου θα θέλει να πλαγιάσετε μαζί στο κρεβάτι εσύ εξέπληξέ τον: Οδήγησέ το σε ένα άλλο μέρος του σπιτιού! Το σεξ δεν πρέπει να γίνεται συνήθεια.

Παίξτε ένα ερωτικό παιχνίδι. Όπως το "Come Over»
η  
Lopez ζητά από τον φίλο της να παίξουν… και προφανώς δεν εννοεί να παίξουν κάποιο επιτραπέζιο. Η φαντασία είναι το Α και το Ω στο σεξ.  Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε σεξ με τον ίδιο τρόπο γιατί δε δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό; Δώστε ζωή σε μια φαντασίωσή σας. Αν ο κρυφός σας πόθος είναι το σεξ με έναν ένστολο γιατί δε ζητάτε από τον σύντροφό σας να παίξετε ένα παιχνίδι ρόλων;  

"Skin to skin" λέει στο τραγούδι της "First Love" η Jennifer Lopez. Εκείνο που μετρά είναι ο αισθησιασμός, το χάδι και ο ρομαντισμός. Aκόμα και αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν το σεξ να είναι άγριο και πιο «βρώμικο» δεν μπορείς να αγνοείς την ανάγκη που κυρίως οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες έχουν για… τρυφερότητα! Αν βγάλεις την τρυφερότητα από την ερωτική σου ζωή, το έχεις χάσει το ερωτικό παιχνίδι.

Αγγίξτε ο ένας το κορμί του άλλου. Παρατηρήστε το πώς ερεθίζεται ο σύντροφός σας, το πώς αναπνέει, το πώς αντιδρά το σώμα του σε κάθε ερέθισμα που του δίνετε. Δώστε βάση στο τι του αρέσει και τι όχι. Τι απολαμβάνει και τι όχι. Με τι δυσανασχετεί αλλά προσπαθεί να το κρύψει; Το σώμα κρύβει απίστευτες πληροφορίες που αξίζει να τις εξερευνήσετε! Δοκιμάστε τις τεχνικές του αισθησιασμού απόψε κιόλας.

Και μια τελευταία συμβουλή. Όχι δεν είσαι η λατίνα σταρ και δε χρειάζεται να γίνεις. Μπορείς όμως να πάρεις ιδέες από τον αισθησιακό τρόπο που κινεί το κορμί της. Αυτό δεν είναι το στοιχείο της που σαγηνεύει τους άνδρες; Αγάπα τον εαυτό σου. Νιώσε ερωτική και άσε το κορμί σου να εκφραστεί. Ακόμα και αν δεν έχεις τους γοφούς της σταρ και τις αναλογίες της να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις και τους άνδρες να σε λατρέψουν. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ