Ο οδηγός της τεμπέλας για να αποφύγεις τους πόνους της περιόδου σου

6 Απριλίου 2016

Η καθεμιά μας την περνάει διαφορετικά αυτή τη φάση, αλλά όσο μεγαλώνεις θα πονάς περισσότερο και οι υποχρεώσεις σου θα είναι σχεδόν διπλάσιες. Για να περάσεις λοιπόν ευκολότερα της μέρες που η Μητέρα Φύση επέλεξε να... πονάμε, δοκίμασε τα παρακάτω hacks και πέρνα ευκολότερα τις δύσκολες αυτές μέρες. 

Επίσης, αν δεν αντέχεις από τους πόνους, δεν είναι κακό να πάρεις άδεια και να φύγεις από το σχολείο ή και να μην πας καθόλου αν πονας πολύ την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα. 

1. Επένδυσε σε μια θερμοφόρα 

bay_box

Όχι, δεν τις χρησιμοποιούν μόνο οι γιαγιάδες! Ειδικά για τις πρώτες μέρες που πονάμε περισσότερο, είναι μαγικές καθώς θα σου απαλύνουν τον πόνο από τις κράμπες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μπορείς να την τυλίξεις πρώτα γύρω από μια μπλούζα αν σου φαίνεται περιέργη η αίσθηση. 

2. Κάνε γυμναστική 

triceps

Είμαι σίγουρη ότι το μόνο που θέλεις είναι να αγκαλιάσεις την κουβέρτα σου αλλά λίγη γυμναστική μπορεί να σε ανακουφίσει από τους πόνους λόγω της έκκρισης των ενδορφίνων. 

3. Κοιμήσου καλά 

little-mermaid-sleep

Πολλές το αποφεύγουμε όμως θα δεις τη διαφορά, αν το δοκιμάσεις. Ξεκουράζοντας το σώμα σου, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και τις υπόλοιπες μέρες της περιόδου σου οπότε μη διστάσεις να το παρακάνεις. 

4. Φάε μαύρη σοκολάτα 

tumblr_mmuq5gq7YT1softpoo1_500

Όλες έχουμε τις λιγούρες μας εκείνες τις μέρες που δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε εύκολα. Προτίμησε λοιπόν τη μαύρη σοκολάτα από την γάλακτος για να πάρεις ενέργεια, να φτιάξει η διάθεσή σου και να αποφύγεις τις υπερβολές με τα γλυκά.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ