Αποσμητικό Dove Οriginal: Αποτελεσματική προστασία και όμορφη επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς!

7 Απριλίου 2016

Το ξύρισμα της μασχάλης είναι μια συνήθεια που δεν μπορείς να την αποκλείσεις από την καθημερινότητα σου. Το ήξερες όμως ότι με το ξύρισμα δεν ξεφορτώνεσαι μόνο την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα αλλά και ένα σημαντικό ποσοστό της επιδερμίδας σου; Είναι ευκολο να το καταλάβεις αν ρίξεις μια πιο κοντινή ματιά στην επιδερμίδα σου στην περιοχή της μασχάλης μετά το ξύρισμα. 

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι με το συστηματικό ξύρισμα στην περιοχή της μασχάλης, εκτός από τρίχες, έως και 36% αυτού που αφαιρείται είναι επιδερμικά κύτταρα.

   

Mε 1/4 ενυδατική κρέμα Dove

Το Dove, με την 1/4 ενυδατική κρέμα του και την εξειδικευμένη φόρμουλά του εμπλουτισμένη με έλαιο ηλίανθου και γλυκερόλη είναι ιδανικός σύμμαχος κατά των ανεπιθύμητων ερεθισμών.  

Το Dove φροντίζει καθημερινά τη γυναικεία επιδερμίδα, δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης, που την προστατεύουν και αναδεικνύουν την αληθινή oμορφιά της. Περισσότερες από 80 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως εμπιστεύονται τα αποσμητικά Dove, καθώς είναι σχεδιασμένα να παρέχουν 48ωρη προστασία και φροντίδα στη γυναικεία επιδερμίδα.

Το Dove Original, το αποσμητικό-σταθμός στην ιστορία των αποσμητικών, αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητά του και την αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στο δέρμα. Το Dove Original είναι διαφορετικό σε σχέση με τα απλά αποσμητικά, γιατί είναι το μόνο που περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα Dove και προσφέρει θρέψη και περιποίηση στην επιδερμίδα σου. Βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία. Έτσι η επιδερμίδα σου διατηρείται απαλή και εσύ νιώθεις πραγματικά άνετα και όμορφα.

Νιώσε και εσύ τη διαφορά των αποσμητικών Dove σε σχέση με απλά αποσμητικά!

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...