Θες να τη φέρεις σε οργασμό; Πώς πρέπει να βάζεις το πέος σου μέσα της ΦΩΤΟ

7 Απριλίου 2016

ανατομία του σώματος παίζει τελικά πολύ μεγάλο ρόλο στην επίτευξη οργασμού. Αυτό είναι το συμπέρασμα των επιστημονικών ευρημάτων που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση ClinicalAnatomy,

Mέχρι σήμερα πιστεύαμε πως το μέγεθος του πέους και η θέση του σημείου Gείναι δυο καθοριστικοί παράγοντες για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό. Σύμφωνα όμως με τον επικεφαλής της νέας έρευνας Δρ. Τζέισον Σίγκελ, η κίνηση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την κορύφωση της γυναίκας. Η κλειτορίδα στο σεξ τείνει να κινείται ανοδικά, υποστηρίζει ο επιστήμονας και να μετακινείται προς τα τοιχώματα του κόλπου. Όταν φτάνει κοντά στα τοιχώματα είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό.

Τι σημαίνει πρακτικά όμως αυτό για τα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα;

Οι ειδικοί τονίζουν πως η κατάλληλη στάση για να πετύχουν τη διέγερση των κοιλωμάτων του κόλπου είναι η ιεραποστολική αλλά και η στάση όπου η γυναίκα είναι πάνω από τον άνδρα. Αντιθέτως το πολύ διαδεδομένο doggystyleδε διεγείρει τόσο πολύ. Το πέος στην παραδοσιακή ιεραποστολική στάση πρέπει να μπαίνει σε γωνία 30- 40 μοιρών στον κόλπο της γυναίκας ώστε να διεγείτεται το πρόσθιο τοίχωμα στο μέγιστο. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ